BIANCA DRĂGUȘANU ȘI VICTOR SLAV S-AU DESPĂRȚIT!

0
1012

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu! Cei doi s-au despărțit, lucru confirmat inclusiv de faptul că pe conturile personal de socializare nu au mai postat, de ceva timp, nicio fotografie în care apar împreună. 

UPDATE 15:30 – La câteva ore după ce au aparut informațiile despre subiectul momentului din showbiz, Bianca Drăgușanu a reacționat pe o rețea de socializare.

UPDATE 15:20 – După divorțul din urmă cu cinci ani, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au ales să nu se mai recăsătorească, subliniind mereu, că nu au nevoie de acte ca să fie împreună. Apariția micuței Sofia pe lume, respectiv pe 6 septembrie 2013, i-a unit și mai mult, iar rudele și apropiații credeau că ei vor rămâne împreună pentru totdeauna.

UPDATE 13:18 – Bianca Drăgușanu a fost surprinsă pe plajă într-o ținută sexy și provocatoare. Turiștii nu și-au putut lua ochii de la trupul fără imperfecțiuni ale prezentatoarei emisiunii “Te vreau lângă mine”.

 

UPDATE 13:15 – Despărțirile sunt grele indiferent că ești sau nu căsătorit, iar dacă la mijloc este și un copil – așa cum este cazul Biancăi Drăgușanu și al lui Victor Slav – atunci lucrurile se complică. Desigur, depinde foarte mult și de comunicarea dintre părinții minorului. Astfel, atunci când pun punct unei relații, cei mai mulți oameni petrec timp în compania unor persoane foarte apropiate, cărora pot să li se destăinuie. Așa a procedat și prezentatorul TV.

 

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație. Din care a rezultat și o fetiță, Sofia Natalia. Însă, de ceva timp, flacăra iubirii s-a stins. Motiv pentru care, recent, au ales să se despartă! Astfel că prezentatoarea TV este, în prezent, o femeie liberă.

În acest weekend a ales să petreacă pe litoral, la Mamaia, în compania unei prietene. Nici urmă de Victor Slav. Blonda și-a luat, însă, și fiica. Chiar și așa, Bianca Drăgușanu s-a distrat de minune și nu a părut deloc afectată de faptul că nu mai formează un cuplu cu vedeta de la Kanal D.

Și întărită de faptul că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu au mai postat, de ceva timp, pe conturile personale de socializare, nicio fotografie în care apar împreună. Motivul pentru care cei doi au pus punct relației nu este, deocamdată, clar. Cert este că nu mai sunt iubiți. De-a lungul celor șase ani de când formează un cuplu, cei doi au mai luat pauze de relație. Ulterior s-au împăcat, însă acum, conform unor surse autorizate, despărțirea ar fi definitivă.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.