BIANCA DRĂGUȘANU E ÎNSĂRCINATĂ?! A POSTAT POZA CU BURTICA DE GRAVIDĂ ȘI A FĂCUT O MĂRTURISIRE SURPRINZĂTOARE

0
252

“Bianca Drăgușanu e însărcinată?” – este întrebarea care a apărut pe buzele tuturor în această seară după ce chiar ea a făcut o mărturisire surprinzătoare în legătură cu al doilea copil. Superba vedetă are o fetiță cu Victor Slav, fostul soț. Sofia Natalia are aproape doi ani și jumătate.

Zvonul potrivit căruia Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată a apărut după ce o fană a întrebat-o pe vedetă cum se vede peste 10 ani, iar ea a postat o poză cu două fetițe și a scris pe imagine: “Fix așa!”. Desigur, ea nu a oferit alte amănunte, dar… se pare că s-a răzgândit în legătură cu posibilitatea de a mai face un copil, pentru că în cadrul interviurilor mai vechi mărturisea că nu își mai dorește. În plus, provocată de un alt admirator, a postat o poză cu burtica de gravidă, realizată cu puțin timp înainte să devină mămică pentru prima dată.
Aflată în vacanță în China cu iubitul său, Alex Bodi, ea și-a lăsat fiica împreună cu bunica maternă. Fosta prezentatoare a făcut mărturisiri emoționante despre cele două ființe dragi din viața ei: “Mi-aș da viața oricând pentru persoanele pe care le iubesc! Cred în Dumnezeu și știu că oamenilor puternici și buni li se dau cele mai primejdioase bătălii… tocmai ca să le câștige”.

“Bianca Drăgușanu e însărcinată?” – este întrebarea care a apărut pe buzele tuturor în această seară după ce chiar ea a făcut o mărturisire surprinzătoare în legătură cu al doilea copil. Superba vedetă are o fetiță cu Victor Slav, fostul soț. Sofia Natalia are aproape doi ani și jumătate.

Bianca Drăgușanu, mămică pentru a doua oară?!

Zvonul potrivit căruia Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată a apărut după ce o fană a întrebat-o pe vedetă cum se vede peste 10 ani, iar ea a postat o poză cu două fetițe și a scris pe imagine: “Fix așa!”. Desigur, ea nu a oferit alte amănunte, dar… se pare că s-a răzgândit în legătură cu posibilitatea de a mai face un copil, pentru că în cadrul interviurilor mai vechi mărturisea că nu își mai dorește. În plus, provocată de un alt admirator, a postat o poză cu burtica de gravidă, realizată cu puțin timp înainte să devină mămică pentru prima dată.

Aflată în vacanță în China cu iubitul său, Alex Bodi, ea și-a lăsat fiica împreună cu bunica maternă. Fosta prezentatoare a făcut mărturisiri emoționante despre cele două ființe dragi din viața ei: “Mi-aș da viața oricând pentru persoanele pe care le iubesc! Cred în Dumnezeu și știu că oamenilor puternici și buni li se dau cele mai primejdioase bătălii… tocmai ca să le câștige”.

Întrebată cum reușește să rămână pozitivă chiar și în momentele grele, vedeta a spus că acest aspect i se datorează fiicei sale. Bianca Drăgușanu a publicat o poză de album cu mica sa prințesă și a lui Victor Slav și a scris mesajul: “Ea, Sofia! Puterea mea!”. Tot pe Instagram, fosta prezentatoare TV a dezvăluit cât măsoară în talie și câte kilograme are la 37 de ani, împliniți la începutul acestei luni: “Depinde cât mănânc seara; 60-62-63 (n.r.: dimensiuni în talie); 1,80 și 60 kg”.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.