Bărbatul de 47 de ani a forțat-o pe fata de 17 să se căsătorească cu el, dar ce s-a întâmplat la nuntă a uimit o lume întreagă. Cine era soțul și ce a făcut mireasa la nuntă a lăsat pe toți invitații în lacrimi

0
1860

Orice femeie vrea să se căsătorească la vârsta potrivită, cu persoana potrivită. A avea o nuntă perfectă este visul tuturor, dar o nuntă în cadrul căreia mireasa este forțată să spună „da”, este ceva în mod clar complet greșit. Din păcate, în multe părți ale globului mulți copii și adolescenți sunt forțați să se căsătorească cu soți mai în vârstă, din cauza tradițiilor din țările respective. Fetele tinere care se căsătoresc prea devreme vor deveni dependente de soții lor bătrâni și nu sunt pregătite nici emoțional, dar nici fizic pentru a deveni soții și mame.

Familia lui Kheda Goilabiyev a fost amenințată cu „consecințe neplăcute” de către Nazhud Guchigov, în vârstă de 47 de ani, șeful poliției din localitate, dacă refuză să își căsătorească fiica cu el, chiar dacă aceasta are doar 17 ani. Tânăra arăta minunat în frumoasa rochie de mireasă, dar nimic nu i-a putut ascunde tristețea.

Potrivit ziarelor locale, bărbatul mai are o soție și un fiu mult mai mare decât noua lui mireasă. Părinții fetei nu au fost de acord cu căsătoria, dar nu au avut de ales din moment ce șeful poliției a amenințat că o va răpi pe fată dacă se opuneau.

În fiecare an peste 15 milioane de fete sunt căsătorite forțat, deși sunt copii și adolescente. Dacă nu se face nimic în această privință, se estimează că până în anul 2030, 15,4 milioane de fete vor avea aceeași soartă.

Tristețea fetei apare foarte clar în toate imaginile de la nuntă:

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.