Avem ultimul mesaj al Cristinei, românca pierită în accidentul dramatic din Italia, ce a făcut cu două ore înainte de tragedie: a simțit pericolul?

0
935

Cristina Boroiban este numele româncei în vârstă de 28 de ani care lucra în Italia și a pierit într-un accident ce a avut loc pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara. Se pare că la doar câțiva metri în fața ei era Fausto Berdini, concubinul ei, cu care avea o fiică în vârstă de 5 ani, Desirè.

Fausto, care a promis să crească orfana de mamă și să îi amintească mereu de mama ei, a precizat pentru ziarulLa Nuova Ferrara următoarele:

,,Ne-am văzut în fața barului la mine, pentru a schimba două vorbe, pentru a vorbi de noi. Eu mergeam înainte. Ea în urma mea cu vreo sută de metri. Ne întorceam la Renazzo. Voiam să mă opresc în zona industrială, s-o îmbrățișez. Era o ocazie importantă pentru a fi împreună, având în vedere că în această perioadă eram mereu la distanță. Dar nu am mai reușit.”

Nu se cunosc motivele pentru care tânăra a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a intrat într-un camion. Fausto mai adaugă, amintindu-și ce s-a petrecut: ,,Era numai praf în urma mea, m-am întors din drum și am văzut ceea ce se întâmplase. Am fugit la ea. Îmi tot repetam, nu se poate să fie un moment de neatenție cel care mi-o ia de lângă mine. Nu poate fi adevărat”.

Cu aproximativ două ore înainte de a muri, Cristina a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare un citat despre adevăr:

,,Dar uită-te la doamna, este ușor, o învăț să fie nebună.
Doar strigând adevărul în față, nu o vor crede și te vor supăra. Luigi Pirandello.”

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.