Avem ultimul mesaj al Cristinei, românca pierită în accidentul dramatic din Italia, ce a făcut cu două ore înainte de tragedie: a simțit pericolul?

0
824

Cristina Boroiban este numele româncei în vârstă de 28 de ani care lucra în Italia și a pierit într-un accident ce a avut loc pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara. Se pare că la doar câțiva metri în fața ei era Fausto Berdini, concubinul ei, cu care avea o fiică în vârstă de 5 ani, Desirè.

Fausto, care a promis să crească orfana de mamă și să îi amintească mereu de mama ei, a precizat pentru ziarulLa Nuova Ferrara următoarele:

,,Ne-am văzut în fața barului la mine, pentru a schimba două vorbe, pentru a vorbi de noi. Eu mergeam înainte. Ea în urma mea cu vreo sută de metri. Ne întorceam la Renazzo. Voiam să mă opresc în zona industrială, s-o îmbrățișez. Era o ocazie importantă pentru a fi împreună, având în vedere că în această perioadă eram mereu la distanță. Dar nu am mai reușit.”

Nu se cunosc motivele pentru care tânăra a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a intrat într-un camion. Fausto mai adaugă, amintindu-și ce s-a petrecut: ,,Era numai praf în urma mea, m-am întors din drum și am văzut ceea ce se întâmplase. Am fugit la ea. Îmi tot repetam, nu se poate să fie un moment de neatenție cel care mi-o ia de lângă mine. Nu poate fi adevărat”.

Cu aproximativ două ore înainte de a muri, Cristina a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare un citat despre adevăr:

,,Dar uită-te la doamna, este ușor, o învăț să fie nebună.
Doar strigând adevărul în față, nu o vor crede și te vor supăra. Luigi Pirandello.”

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.