Avea doar nouă ani când împreună cu mama ei s-au mutat în casa noului ei tată. Bărbatul din Vatra Dornei ascundea însă un secret teribil. „Este înfiorător!”

0
191

Avea doar nouă ani și multe speranțe atunci când împreună cu mama ei s-au mutat în casa noului ei tată.

Nimeni nu a avut nici cea mai mică bănuială ce secret cumplit ascundea însă bărbatul.

Când s-a aflat, întreaga comunitate a fost în stare de șoc când au aflat ce i-a făcut copilului.

Un individ din Vatra Dornei a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de viol în formă continuată, acuzaţiile faţă de el fiind pur şi simplu înfiorătoare: acesta ar fi constrâns-o să facă s*x pe fiica concubinei sale, încă de când minora avea vârsta de nouă ani. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au date despre comiterea a cel puţin 60 de acte se*uale, de la sfârşitul anului 2013, până înainte de Crăciunul anului 2018.

Atunci, minora, care nu a împlinit încă 14 ani, s-a plâns unei colege de şcoală şi i-a spus prin ce trece de câţiva ani. Informaţia a ajuns şi la urechile poliţiştii judiciarişti dorneni, care au tratat serios datele şi au aflat informaţii şocante. Prima a fost că bărbatul mai are la activ o condamnare la 9 ani de închisoare pentru pedofilie.

Din cercetările coordonate de procurori rezultă că individul a constrâns-o pe minoră fizic şi moral la acte se*uale repetate. Acestea aveau loc periodic, individul profitând de faptul că fata locuia în casa lui.

Procurorii au mai arătat că inculpatul a recunoscut în principiu săvârşirea faptelor, dar a susţinut în mod repetat că minora chiar şi-ar fi dorit activitatea se*uală, în ciuda vârstei fragede pe care o avea la acel moment. Aceste declaraţii nu au suport real, au mai concluzionat procurorii.

Individul se află în arest preventiv de la începutul acestui an, de când i-a fost probată activitatea infracţională.

Concubina bărbatului le-a declarat poliţiştilor că nu a ştiut ce se întâmplă între individ şi fiica sa, scrie Monitorul de Suceava.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.