Au trecut 6 ani de când a participat la un show de talente! A avut o ascensiune senzațională și este total schimbat! Cum arată acum Narcis Ianău. Are 22 de ani

0
809

Narcis Iustin Ianău, finalistul primului sezon al unui cunoscut show de talente, are toate motivele să fie mândru: a intrat printre primii la Conservator, a întâlnit-o pe una dintre cele mai cunoscute românce la nivel internațional, Angela Gheorghiu, iar cariera sa muzicală se află pe o pantă ascendentă.

De-a lungul timpului, artistul și-a surprins fanii cu transformările prin care a trecut. Odată cu trecerea anilor, Narcis s-a maturizat și și-a schimbat stilul vestimentar, iar fanele sale se declară încântate de noua imagine pe care acesta o promovează.

Narcis păstrează legătura cu cei care îi apreciază munca prin intermediul paginii sale de Facebook. Prin postările pe care le face, fostul concurent demonstrează că are un program foarte încărcat. Narcis a susținut în ultimul an reprezentații pe marile scene din întreaga lume.

Narcis a ales să studieze muzica la Conservatorul din Cluj. A fost elev al Colegiului Național de Artă „G. Apostu”, din Bacău, profilul Muzică.

În urmă cu 6 ani, Narcis a uimit cu timbrul său vocal, iar talentul l-a urcat pe a doua treaptă a podiumului în urma concursului.

 

Sursa: http://romaniiautalent.protv.ro, Facebook si aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.