Arestare șocantă în cazul Caracal! A cerut 3.500 de euro pentru a elibera fetele “răpite”.

0
510

Un bărbat a fost arestat în cazul Caracal, după ce a sunat la părinții celor două fete dispărute și a pretins că el le-a răpit sau că el le deține și a cerut bani pentru a le elibera. Bărbatul a cerut câte 3.500 de euro pentru fiecare fată răpită!

Bărbat arestat după ce a cerut bani pentru eliberarea fetelor “răpite” în Caracal. Video cu flagrantul arestarii

Anchetatorii au fost sesizați de Alexandru Cumpănașu, care a mers la DIICOT. Procurorii au intrat imediat pe fir și l-au depistat pe cel care a vrut să facă bani din durerea celor două familii. Falsul răpitor are 18 ani, din primele informații date de Alexandru Cumpănașu. De altfel, a existat un întreg flagrant al autorităţilor pentru prinderea acestuia – vezi mai jos video cu flagrantul, imagini Romania TV. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșan. Acesta a precizat că a colaborat cu autorităţile pentru prinderea acestei persoane care a dat informaţii false.Video Player00:0000:59Video Player00:0001:48

”De fiecare dată suna cu număr privat. Acum știm că are  18 ani și a făcut o glumă proastă. Vă dați seama ce se întâmpla în inima familiilor atunci când erau sunate de tipul ăsta și li se spunea că fetele sunt la el”, a declarat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandre Măceșanu, pentru România TV. Unchiul fetei a anunțat cum a decurs întreaga acțiune printr-o postare pe o rețea de socializare.

Bărbat arestat după ce a cerut bani pentru eliberarea fetelor răpite în Caracal
Bărbat arestat după ce a cerut bani pentru eliberarea fetelor răpite în Caracal

Mașinile lui Gheorghe Dincă a fost ridicate de anchetatori

„Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!! Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpănașu.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.