A apărut al optulea copil al lui Borcea! Declaraţia fulminantă a unei femei care îl iubeşte. Indiciu! Nu e Valentina!

0
923

Cristi Borcea are deja şapte copii, ultimul are zece luni iar dinamovistul şi ultima lui iubită, Valentina Pelinel, nici n-au apucat să-l boteze pentru că tăticul nu poate părăsi închisoarea. Iată că în afară de moştenitorii deja ştiuţi ai lui Borcea, ar mai exista unul!

Declaraţia a fost făcută, în sala de judecată, de fosta judecătoarea Geanina Terceanu, care s-a iubit şi ea cu celebrul Borcea. Ea a fost condamnată la cinci ani şi şase luni pentru că a luat mită de la fraţii Becali şi Becali, în schimbul unei soluţii judecătoreşti favorabile lor. Geanina a spus că-l iubeşte pe dinamovist, mai ales că are un motiv întemeiat. “Îmi este dor de el, da. Am şi un copil cu Borcea. Duceţi-va la mine la ţară şi vedeţi, dacă sunteţi aşa curioşi”, a spus fostul judecător, mai în glumă, mai în serios.

Fosta judecătoare Geanina Terceanu susţine că are şi ea un copil cu Borcea
Fosta judecătoare Geanina Terceanu susţine că are şi ea un copil cu Borcea

Cristi Borcea are doi copii cu Alina Vidican: un băiat, George Alexandru, de aproape 5 ani, şi o fetiţă, Gloria, de un an şi 8 luni. CU Mihaela Borcea, are trei copii: Patrick (19 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). El mai are o fată, Carolyn (10 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, avocata Simona Voiculescu. Valentina Pelinel a dat naştere celui de-al şaptelea moştenitor oficial al afaceristului, micuţul Milan Cristian, acum în vârstă de 10 luni.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.