Anunțul făcut de Iulia Vântur despre Salman Khan. Toată lumea se aștepta să recunoască

0
681

Iulia Vântur se pregătește să-și facă debutul la Bollywood, în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, unde joacă rolul principal, însă acum a recunoscut ceva la care se aștepta toată lumea.

 

Frumoasa româncă a mărturisit că pentru a intra cât mai bine în pielea personajului ei din film, ea a primit sfaturi de la Salman Khan, cu care ar avea o relație de câțiva ani.

Într-un interviu pentru un ziar indian, Iulia a dezvăluit că nu și-a plănuit să-și facă o carieră în actorie. „Sunt o persoană care lucrez de la vârsta de 16 ani și fac ceva tot timpul. Așa că, actoria și cântatul mi s-au ivit și oamenii m-au încurajat. Așa am decis să încerc. Dacă voi avea succes, va fi grozav, dacă nu, vom mai vedea”, a spus fosta vedetă Pro TV.

 

Iulia Vântur primește sfaturi în actorie de la Salman Khan

Așa cum era de așteptat, Iulia a vorbit despre Salman Khan, precizând că i-a cerut sfaturi înainte de marele ei debut. Mai mult, ea a dezvăluit chiar și ce i-a spus starul de la Bollywood: „Doar acceptă rolul și bucură-te de moment”. Însă, vedeta nu s-a putut abține să nu spună și alte cuvinte de laudă la adresa iubitului ei și a continuat: „Viața lui Salman este dedicată ajutării altora. El ajută oamenii prin fundația sa și prin orice alt mod posibil. Chiar și atunci când oamenii nu vin să-i ceară ajutor – el va acționa. El va veni să le ofere acel ajutor de care au nevoie. ”

Nu e prima dată când celebra românca vorbește despre Salman Khan când vinde vorba despre filmul în care joacă. Ea a mai mărturisit recent că starul indian a fost cel care a convins-o să accepte oferta de a juca în film și că actorul este o persoană foarte specială și importantă în viața ei.

„Salman recunoaște foarte ușor un scenariu de succes. Are asta în  gene. Am încredere în cunoștințele și experiența lui. El este în această industrie de 30 de ani și mă simt recunoscătoare pentru faptul că el mă ghidează „, a spus ea.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.