ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE STAREA ANDREEI BALAN. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU BEBELUȘUL

0
545

Andreea Bălan a făcut stop cardiac exact în timpul operației de cezariană! Din fericire, situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală excepțională de la spitalul Sanador, cel mai performant spital privat din România.

În prezent, bebelușul se simte foarte bine, iar proaspăta mămică a fost transferată într-un salon de îngrijire post-natală.

Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze. Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.​

Artista Andreea Bălan a trecut printr-o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consultațiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice făra acordul familiei”, au explicat reprezentanții spitalului Sanador.

George Burcea a confirmat că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

Luni noapte, cu puțin timp înainte de ora 22:00, s-au confirmat zvonurile înfiorătoare potrivit cărora Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator. Anunțul oficial a venit chiar de la soțul artistei. “În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.