Angelina Jolie, în tandrețuri cu cel mai iubit actor de la Hollywood. Formează cel mai nou cuplu din showbiz

0
432

De când Angelina Jolie a anunțat că divorțează de Brad Pitt, tabloidele americane au scris că aceasta ar fi încercat să-și refacă viața alături de alți bărbați celebri. Însă, se pare că ultima ei cucerire ar fi nimeni altul decât Keanu Reeves, unul dintre cei mai iubiți actori din lumea.

 

Potrivit revistei New Weekly, Keanu și Angelina Jolie ar forma un cuplu de un an de zile, din iulie anul trecut. În plus, cei doi se pare că se înțeleg perfect și chiar au fost împreună, în mare secret, într-o vacanță în Grecia.
„Nu au lucrat niciodată împreună și nu au apucat să se cunoască până anul trecut. El adoră copiii și are o influență bună adupra lui Angie. Este atât de bun, de darnic și de sincer, având toate calitățile pe care Ange le vrea acum la un bărbat. A terminat cu drama”, a declarat un apropiat al actriței pentru publicația menționată.

 

Angelina Jolie și Keanu Reeves au fost împreună în vacanță în Grecia

Angelina Jolie și Keanu se pare că vor să-și țină relația secretă, însă mama actorului este extrem de încântată de noua parteneră de viața a fiului ei și nu înțelege de ce cei doi vor să se ascundă. „Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizită foarte des. Își dorește foarte tare să-l vadă pe Keanu, în sfârșit, la casa lui și consideră că Angie e foarte potrivită pentru el”, a mai spus sursa.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.