Andreea Marin a recunoscut totul în direct, la televizor! Ce a vrut să spună în fața tuturor despre relația cu noua cucerire: ,,Aceasta este decizia mea, după o…”

0
707

La doar câteva zile după ce a fost surprinsă cu noul iubit, Andreea Marin a vorbit despre noua relație în cadrul unei emisiuni televizate. Acum ea trăiește o nouă poveste de dragoste și pare că se bucură de ficare clipă.

Alesul inimii sale este consulul României în Libia, Adrian Brîncoveanu, în vârstă de 23 de ani.

Iată ce a declarat vedeta, în cadrul unei emisiuni televizate, despre noul ei iubit: 

,,Andreea Marin poate fi cucerită cu o floare, dar nu e de ajuns. La vârsta mea venerabilă e nevoie de mai mult, de sentimentul de încredere, de protecţie şi de masculinitate, trebuie să simt că am un bărbat alături (…)

Eu nu mă plâng. Trăiesc de 20 de ani această poveste, deja m-am obişnuit cu ea. Din moment ce ieşi la lumina zilei cu cineva de mână sau nu, în cazul acesta cu cineva de mână, îţi asumi faptul ăsta. Dacă vrei să fii un om discret, să-ţi trăieşti viaţa în limite…. aceasta este decizia mea, după o experienţă nefastă trăită de curând. În cazul acesta, sunt alături de un om care are o meserie specială. Este un diplomat, are o meserie care cere discreţie. Dacă tu eşti în fotografii şi cu informaţii pe toate gardurile eşti cam uşor de identificat. Poate unii nu înţeleg de ce nu am răspuns imediat. Nu este firesc să fii într-un loc public să vină cineva să îţi bage în ochi două telefoane, fără să îţi ceară voie să te filmeze. Poate că celălalt care nu e persoană publică poate nu îşi doreşte acest lucru. Nu sunt obligată să ofer amănunte intime din viaţa mea. Lucrurile acestea se aranjează profesional (…)

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că în câteva luni am avut parte de linişte. Aceste luni te ajută să creşti frumos într-o relaţie. Noi am mai ieşit împreună şi înainte. Da, sunt liniştită şi fericită, nu vreau să fac confesiuni despre asta (…)

Peste 10 ani vreau să fiu o mamă de mireasă. La 20 de ani te poţi căsători. Eu am făcut-o la 18. Acestea sunt lucruri pe care copiii noştri le fac. Da, Violeta este un copil foarte sensibil, foarte inteligent şi talentat. Moşteneşte şi de la tatăl său talentul. Ca soacră voi fi un om deschis şi un om bun. Pentru Violeta, tata e tata şi rămâne tata. Ea îşi doreşte să trăiască într-o casă în care e fericire (…)”

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.