Anca Serea a suferit în tăcere. S-a aflat ce boală are soția lui Adrian Sînă: „Ultima oară când mi-am făcut analizele…”

0
1251

Anca Serea nu trece prin cele mai bune momente. După ce în urmă cu aproximativ o lună ajungea pe patul de spital, problemele medicale nu s-au rezolvat nici acum pentru soția lui Adi Sînă.

Prezentă zilele trecute la un eveniment monden, Anca Serea a mărturisit ce boală are și ce tratament urmează pentru a se vindeca. Aceasta suferă se anemie severă și pare că nici până în ziua de astăzi nu și-a rezolvat carențele de vitamine din organism.

„Dacă iau pastile am imediat senzație de vomă. Organismul meu nu acceptă pastilele, tratamentul cu fier, așa că medicii au decis să mi-l facă injectabil, prin perfuzie. Merg săptămânal la spital, de obicei sâmbătă când am programul mai lejer, pentru a mi se administra doză de tratament indicate de medic. Ultima oară când mi-am făcut analizele, atunci când nu m-am simțit bine și am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici. Erau de 0,7 și în mod normal ar trebui să fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mănânc valorile acestea nu se schimbă, așa că s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos. Când merg la spital stau două ore. Este singura soluție de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper să dea rezultate. Oricum, mă simț mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.