Anastasia Lazariuc, gest sfâsâietor pentru Mihai Constantinescu. Ce a făcut frumoasa artistă pentru partenerul său de scenă

0
252

La auzirea îngrozitoarei vești, Anastasia Lazariuc a fost devastată și încă nu-i vine să creadă că îndrăgitul cântăreț are probleme de sănătate atât de grave.

Deși nu a fost să-l viziteze la spital, Anastasia a declarat pentru click.ro că i-a trimis un mesaj, din partea ei și a fiicei sale Ileana, pe telefonul mobil, în speranța că acesta îl va putea vedea când își va reveni.

„Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul și din toată inima mea să revină în forță. Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine”, a spus artista, potrivit click.ro.Citeste si :  MINUNE. După 66 de zile de comă, Mihai Constantinescu s-a făcut bine. Anunţul făcut astăzi, duminică, 21 iulie 2019

Mihai Constantinescu și frumoasa Anastasia Lazariuc s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, la Chișinău. Îndrăgitul artist a ajutat-o pe Anastasia, originară de peste Prut, să se stabilească în România și, astfel, între cei doi a început o colaborare muzicala de succes.

Din păcate, starea de sănătate a cântărețului Mihai Constantinescu este în continuare critică.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai „nu e la prima problemă de genul ăsta”, a declarat Adrian Daminescu pentru mediafax.ro. „Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa”, a mai spus muzicianul.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.