Amantul ei a auzit mașina soțului și a luat-o la fugă, nici nu și-a mai pus hainele de frică, le-a luat în mână și a sărit pe geam

0
938

Puterea ajută în multe situații, te poate scoate din multe necazuri, dar, așa cum veți vedea din povestea asta, și o glumă rapidă la timpul potrivit poate face același lucru.

O femeie avea o aventură în timp ce soțul ei era la serviciu. Într-o zi, în timp ce era în pat împreună cu amantul, femeia a auzit mașina soțului trăgând pe aleea din fața casei.

Așa că a început să țipe la amant: ,,Oh, nu! Repede! Ia-ți hainele și du-te pe fereastră. Soțul meu a ajuns mai devreme acasă!”.

Amantul s-a uitat pe fereastră și a răspuns: ,,Dar plouă ca naiba afară!”

Ea i-a zis: ,,Nu te contrazice! Dacă te găsește aici, ne omoară pe amândoi!”

Așa că bărbatul și-a luat hainele în grabă și a sărit pe fereastră, dezbrăcat. Pe drum a întâlnit un grup de oameni care alergau, așa că a decis că cel mai sigur e să alerge împreună cu ei, cu hainele pe o mână.

Curios, unul dintre cei care alergau, s-a uitat la el de sus în jos și l-a întrebat: ,,Tu alergi mereu fără haine pe tine?”

Respirând greu, omul nostru a zis: ,,Oh, da, mă simt atât de liber simțind vântul chiar pe piele”.

Alt alergător l-a întrebat: ,,Alergi mereu cu hainele pe o mână?”

Acum, aproape fără să mai poată respira, a răspuns: ,,Oh, da. Așa mă pot îmbrăca rapid la sfârșitul alergării, mă urc în mașină și plec acasă.”

Apoi, același alergător a întrebat: ,,Și porți mereu prezervativ când alergi?”

Omul dezbrăcat a răspuns, epuizat: ,,Doar când plouă!”

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.