Alexandra a fost omorâtă în aceeași zi în care DIICOT și FBI destructurau la Craiova rețeaua internațională de trafic a ”Rechinului”. Iar ”Rechinul” cumpărase minore din Caracal!

0
769

Șeful clanului Tudor Florian, zis și ”Rechinul”, cumpăra fete cu 2.000 de euro din Caracal în 2012, când își construia rețeaua de trafic, după cum a descoperit Libertatea. Dosarul în care apare ”Rechinul” este cel despre cele 16 minore din Caracal, Dioști și Deveselu, violate și obligate să se prostitueze.

Pe 25 iulie 2019, de dimineață, televiziunile au intrat în breaking news. DIICOT București a anunțat că a descins în Bănie și a capturat cinci hoți de carduri și traficanți de persoane, transportate peste granița Mexic – SUA. A fost o lovitură dată de procurorii români, împinși de la spate de FBI. ”Rechinul”, un om de 20 de milioane de dolari pe lună Tudor Florian, zis ”Rechinul, stânga, și adjunctul sau, Nicolae Cosmin, într-o fotografie publicată de poliția mexicană Libertatea a relatat de mai multă vreme cât de bogate și de nemiloase sunt rețelele de traficanți din Craiova. Clanurile trec ilegal mii de români peste granița Mexic – SUA. Aproximativ 500 de ”ilegali” sunt prinși în fiecare an, unii mor, dar mulți reușesc să se strecoare și sunt obligați să fure, să se prostitueze sau să cerșească în SUA, ca să restituie banii către capii clanurilor. Conform Homeland Security, bandele din Oltenia și-au implantat pe teritoriul Americii extinse rețele infracționale, care le-au trimis sume imense capilor din România. ”Făceam și 20 de milioane de dolari pe lună”, a mărturisit procurorilor un om din bandă, denunțător al rețelei ”Rechinului”. Grosul sumelor venea din copierea cardurilor, dar numeroase alte infracțiuni au consolidat crima organizată sub ochii autorităților românești. Craiova, Vâlcea și alte orașe au intrat sub controlul clanurilor. Exportul de crimă organizată i-a făcut pe americani să acționeze.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.