AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, în SPAȚIUL COSMIC. Mișcarea NEASTEPTATĂ a SUA costă 13 MILIARDE de DOLARI. ȘOC IMENS pentru RUSIA și CHINA

0
220
În luna august, vicepreşedintele american Mike Pence anunţa crearea unei „Forţe spaţiale”, dorită de preşedintele Donald Trump, care vrea să se asigure că SUA „domină cosmosul”. Un anunţ recent arată că Statele Unite ale Americii vor avea trupe spaţiale până în anul 2020.

A sosit timpul să scriem următorul capitol din istoria forţelor noastre armate, să ne pregătim pentru câmpul de luptă următor, unde cei mai buni şi mai curajoşi americani vor fi chemaţi să prevină şi să învingă un nou val de ameninţări împotriva poporului nostru şi a naţiunii noastre”, susţinea, în luna august, într-un discurs rostit în faţa unor militari la Pentagon, vicepreşedintele Pence.

Tot el a dat asigurări, săptămâna aceasta, că Statele Unite ale Americii vor avea trupe cosmice până în anul 2020.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei adunări a Consiliului Național Spațial. Oficialul a menționat că președintele Donald Trump va trimite în curând o cerere Congresului SUA privind formarea unei echipe de experți militari și civili care va pune bazele Forțelor Spațiale americane.

mai multe aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.