A ajuns la spital cu dureri uriașe de burtă, dar când i-au văzut radiografia s-au închinat: ,,Doamnă, sunt 78, cum de mai trăiți, de ce v-ați făcut asta?!” Ce avea femeia în ea e un caz unic în istorie

0
1444

Margaret Daalman a venit la spital de urgență fiindcă suferea de dureri îngrozitoare de stomac. Chirurgii din Rotterdam, Olanda, au fost de-a dreptul șocați când i-au văzut radiografiile. Ce arătau ele?

Femeia avea în stomac 78 de tacâmuri diferite, așa că medicii au dus-o direct în sala de operație într-o încercare disperată de a îndepărta pe rând zecile de furculițe și cuțite pe care le ,,mâncase”.

Un medic a precizat: ,,Pare să fi suferit de un fel de obsesie și de fiecare dată când stătea la masă pentru a mânca, femeia ignora mâncarea și mânca tacâmurile”.

Imaginile cu tacâmurile înghițite au fost realizate în urmă cu 30 de ani, este un caz mai vechi, dar au fost publicate pentru prima dată de curând de către o revistă medicală olandeză. Se pare că revista a cerut cititorilor să dea exemple de cazuri medicale ciudate, și cineva a prezentat cazul doamnei Daalman.

Atunci când a intrat în operație, femeia a spus medicilor: ,,Nu știu de ce dar am simțit o nevoie ciudată de a mânca argintărie – nu mă puteam abține”. Doctorii vor afla că nu e prima dată când fusese tratată pentru așa ceva. Din fericire nu mâncase niciodată cuțite, deși nu putea explica de ce.

Doamna Daalman s-a recuperat complet și a început să primească ajutor specializat pentru tulburările ei de ordin psihiatric. Cum arătau tacâmurile:

f1

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.