Adevărul despre relația dintre Ștefan Bănică Junior și Emilia Popescu. Cum s-au cunoscut cei doi și ce s-a întâmplat între ei

0
1331

Ștefan Bănică Junior este nu doar coleg de breaslă, ci și prieten foarte bun cu actrița Emilia Popescu.

Ștefan Bănică Junior este nu doar coleg de breaslă, ci și prieten foarte bun cu actrița Emilia Popescu.

De-a lungul anilor, Ștefan Bănică Junior și Emilia Popescu au făcut senzație cu show-urile de comedie pe care le-au realuzat la TV și care au încântat publicul.

Cei doi mari artiști au dezvăluit, la emisiunea pe care Andreea esca o realizează la Europa FM cum s-au cunoscut, care a fost relația dintre ei și ce anume îi leagă.

”Mai mult eu o tatonam, că ea era mai mult pe lângă. Eu eram în anul întâi, ea în anul trei. Mai târziu mi-a spus că îi era frică de mine, pentru că avea senzația că aveam ochii violeți, eram un fel de Liz Taylor, iar ea un fel de Nicu Constantin”, a mărturisit Ștefan Bănică Junior, care are o relație cu Lavinia Pîrva.

”Eram la Costinești, prin ’87. Cu Dinică, cu toată lumea, la premiera filmului. Știu că am invitat-o la dans și am dansat vreo patru ore. Totul ieșea perfect, ne înțelegeam de parcă ne-am fi știut de nu știu când. E o actriță specială și un om special. Dar trebuie să ai nervii tari, că dacă stai prea mult timp cu Stela Popescu Jr., te ucide. Transmite atât de mult, și bucuriile, și necazurile, la intensitate maximă”, a mai spus acesta.

La rândul ei, Emilia Popescu, care anul acesta a împlinit 51 de ani, a afirmat:

 ”Ce ne leagă pe noi foarte tare e faptul că niciodată n-am râs cu alte persoane mai mult decât am râs împreună. El sigur n-a râs cu nimeni atât de mult cât a râs cu mine, mă refer la partenerele lui de viață. Și eu la fel”.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.