A MURIT CIPRIAN TOFAN ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT RUTIER, DUPĂ CE A RULAT CU 200 KM/H. CARE A FOST DORINȚA LUI ÎNAINTE SĂ SE PRODUCĂ TRAGEDIA

0
321

Cunoscutul pilot de Drag Ciprian Tofan a murit în urma unui teribil accident rutier, pe care l-a produs noaptea trecută pe Şoseaua de Centură a Bucureștiului, între Tunari şi Otopeni. Potrivit unor martori, el rula cu 200 km/h, iar în cursa scăpată de sub control, el a lovit o mașină parcată, iar bărbatul aflat înăuntru a scăpat doar cu o sperietură groaznică. În urma impactului, pilotul a fost proiectat pe asfalt, iar bolidul său, un Audi A3, tunat cu 700 de CP, a rulat pe câmp, răsturându-se de mai multe ori.

Pilotul Ciprian Tofan a murit într-un teribil accident rutier, după ce a rulat cu 200 km/h

Ciprian Tofan, un cunoscut pilot de drag racing şi drifting, a încetat din viață în timp ce testa un autoturism Audi, cu motor îmbunătăţit la 700 de CP. Apropiații au spus că el intenționa să participe cu această mașină la competiții – de altfel, aceasta este o dorință pe care și-a exprimat-o înainte de tragedie. Din nefericire, visul său a fost distrus din cauza vitezei excesive: 200 la oră. El a pierdut controlul volanului, a izbit un Logan staţionat pe dreapta, apoi a fost aruncat din bolid, pentru că nu purta centura de siguranță, relateazăobservator.tv. Decesul a survenit pe loc și el nu avea nici cască.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.