A MURIT CIPRIAN TOFAN ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT RUTIER, DUPĂ CE A RULAT CU 200 KM/H. CARE A FOST DORINȚA LUI ÎNAINTE SĂ SE PRODUCĂ TRAGEDIA

0
274

Cunoscutul pilot de Drag Ciprian Tofan a murit în urma unui teribil accident rutier, pe care l-a produs noaptea trecută pe Şoseaua de Centură a Bucureștiului, între Tunari şi Otopeni. Potrivit unor martori, el rula cu 200 km/h, iar în cursa scăpată de sub control, el a lovit o mașină parcată, iar bărbatul aflat înăuntru a scăpat doar cu o sperietură groaznică. În urma impactului, pilotul a fost proiectat pe asfalt, iar bolidul său, un Audi A3, tunat cu 700 de CP, a rulat pe câmp, răsturându-se de mai multe ori.

Pilotul Ciprian Tofan a murit într-un teribil accident rutier, după ce a rulat cu 200 km/h

Ciprian Tofan, un cunoscut pilot de drag racing şi drifting, a încetat din viață în timp ce testa un autoturism Audi, cu motor îmbunătăţit la 700 de CP. Apropiații au spus că el intenționa să participe cu această mașină la competiții – de altfel, aceasta este o dorință pe care și-a exprimat-o înainte de tragedie. Din nefericire, visul său a fost distrus din cauza vitezei excesive: 200 la oră. El a pierdut controlul volanului, a izbit un Logan staţionat pe dreapta, apoi a fost aruncat din bolid, pentru că nu purta centura de siguranță, relateazăobservator.tv. Decesul a survenit pe loc și el nu avea nici cască.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.