A dat peste fostul iubit pe Facebook, a intrat în vorbă cu el, s-au întâlnit și sărutat pătimaș. După câteva zile a picat cerul pe ea – cum l-a văzut pe bărbat

0
1344

De când lumea și pământul, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări.

O cititoare Libertatea a povestit ce i s-a întâmplat când a reîntâlnit pe Facebook un fost iubit.

Sunt o femeie de 47 de ani, divorțată de 4 ani și foarte, foarte singură. Iată de ce, când am dat peste fostul meu iubit din tinerețe pe Facebook, nu m-am putut abține să nu intru în vorbă cu el. A fost foarte entuziast și drăguț, ne-am întâlnit, ne-am plimbat, ne-am sărutat… Eram toată plină de speranță și credeam că viața îmi surâde din nou. Având în vedere felul în care se purta, nu avem motive să cred altceva. Până într-o zi, când a întârziat ore întregi să-mi răspundă la un mesaj. Apoi, au trecut alte trei zile de coșmar pentru mine, până când a dat din nou un semn de viață. Mi-a spus că dramatizez și că pur și simplu e ocupat. Am început să mă gândesc ce nu e-n regulă cu mine. Dar zilele trecute l-am văzut într-o poză pe Facebook, tăguit de o tânără spendidă, agățată de gâtul lui. Probabil că are cu 20 de ani mai puțin decât el, dar ce contează, păreau fericiți.

Continuarea, AICI.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.