8 lucruri de baza pe care barbatii le vor de la femei, dar nu vor spune niciodata.

0
600

Ne-am obișnuit să credem că bărbații au întotdeauna dreptate în afirmațiile lor. Asta e cheia ce face diferența între bărbați și femei. Desigur, te consideri o fată cu mintea unui bărbat, mai degrabă ai petrece timp cu băieții, pentru că fetele sunt prea complicate etc. Nemijlocirea și simplitatea ne fac viețile mult mai simple, dar dacă ți-aș spune că bărbații nu întotdeauna spun ceea ce cred, în special când vine vorba de relații serioase.
Da, bărbații nu își exprimă opinia în legătură cu ce vor de la o relație. Dar de ce să fie secret? Poate singurul răspuns ce putem lega de adevăr este că bărbații nu își cunosc propriile dorințe, până când nu le primesc de la o femeie. Subconștinetul joacă un rol special în acest aspect, și câteodată trebuie să cercetezi ce se petrece în mintea unui bărbat.
Aceste acțiuni nu vor doar acapara atenția bărbatului, dar îți v-a îmbunătății relația și îl va face mai fericit. Te vei simți apreciată în cel mai scurt timp. Hai să vedem principalele lucruri pe care fiecare bărbat vrea ca femeia să le facă, dar nu le spune.

 

 

1. Arată-ți respectul. Acesta este primul lucru pe care bărbații îl vor de la o relație, dar nu toate femeile înțeleg sensul adevărat. Dacă vrei să îi arăți iubitului tău că îl respecți, i-a atitudine și arată-i că gândurile și sentimentele sale au importanță.
things-men-want-from-women-but-will-never-tell-01

 

 

2. Cere-i ajutorul. Ești puternică și independentă și te poți duela cu orice: 4 sacoșe mari de zarzavaturi de la mașină până la casă; poți să repari lucruri, te pricepi la laptopuri și câte și mai câte. Oprește-te din acestă nebunie, lasă-l să-ți dovedească că el este bărbatul în casă. Nu mai este nimic de spus.

3. Oferă complimente. Da, nu numai femeile merită să audă vorbe frumoase, mai este încă o parte. Nu uita, complimentele trebuie să fie sincere; arată-i aprecierea ta, cu cuvinte drăguțe.

continuarea aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.