Are 13 ani și își spune LOLITA. Mama ei a fost ȘOCATĂ când s-a uitat pentru prima dată la telefonul și iPad-ul fetiței sale. Ce a găsit a făcut-o să cheme POLIȚIA. Uite cu ce SE OCUPA fata

0
1169

O mamă îngrozită a descoperit ceva oribil despre fiica ei.

Se pare că cea mică, de numai 13 ani, avea 7 iubiți cu vârste cuprinse între 14 și 27 de ani pe o listă păstrată în iPad pe care chiar ea a numit-o LISTA LOLITEI. Cel mai în vârstă iubit al ei, Gary Sheridan, a fost încarcerat timp de 6 ani și trei luni după ce și-a înșelat iubita însărcinată cu această fata de 13 ani.

În fața curții, mama a declarat că simte că și-a pierdut fetița. Judecătorul a declarat la proces referitor la cazul lui Sheridan: ,,Deși nu s-a opus, în ochii legii nu se poate spune că are același nivel de maturitate. Ai profitat de imaturitatea ei”.

g1

În lista descoperită de mama fetei, Sheridan apărea la numărul 5. Cazul seamănă ciudat de mult cu romanul controversat al lui Vladimir Nabokov publicat în 1955, acolo unde este detaliată povestea dintre poetul pervers Humbert Humbert și fata de 12 ani de care devine obsedat.

Sursa: Daily Mail

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.