Soluţia oltenească antifurt. Iată cum a reuşit administratorul unui bloc să alunge hoţii.

0
1067

Administratorul unui bloc din Drobeta-Turnu Severin a găsit o soluţie deşteaptă de a ţine hoţii departe de imobil. Nu este vorba de vreun sistem modern antifurt, ci doar de un banal anunţ postat pe uşa unei debarale.

Soluţia oltenească antifurt. Cum a reuşit administratorul unui bloc să alunge hoţii. „Nu mai spargeţi! Credeţi-mă pe cuvânt!“

După ce debaraua unui bloc de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiul Drobeta-Turnu Severin a fost spartă de hoţi în mai multe rânduri, administratorul a postat pe uşă un anunţ în care le spune hoţilor că înăuntru nu este nimic important de furat.

„Hoţilor! Nu mai spargeţi! Găsiţi numai ustensile de lucru ale femeii de serviciu! Credeţi-mă pe cuvânt!”, aşa sună anunţul lipit pe uşa debaralei.

Administratorul Ilie Nicolae spune că anunţul a dat roade fiindcă după ce l-a pus, în luna martie 2017, când a avut loc ultima spargere, hoţii nu l-au mai călcat.

„A fost aşa o soluţie spontană şi văd că ne-au lăsat în pace. De atunci nu mai avem probleme”, ne-a spus domnul Ilie. Totuşi, pentru mai multă siguranţă, administratorul a pus şi un lacăt mai solid la uşa debaralei. În cursul anului trecut, debaraua cu pricina a fost „prăduită” în două rânduri.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.