Povestea dramatică de viaţă a tinerei ucise la metrou. A fost crescută de părinţi adoptivi, făcuse facultatea şi visa să-şi facă un rost în Bucureşti

0
566

Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani din localitatea doljeană Ostroveni, ucisă în staţia de metrou Dristor, ajunsese în adolescenţă la Bucureşti şi trăia împreună cu prietenul ei, alături de care visa să se realizeze.

Alina Ciucu, originară din comuna doljeană Ostroveni, este tânăra care a murit după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor 1. Rudele au povestit pentru „Adevărul“ că Alina era un copil exemplar şi a plecat în Capitală să îşi facă un viitor alături de prietenul ei. Fusese adoptată în copilărie de către vecinii care locuiesc peste drum de casa familiei naturale.

 

Mama Alinei a făcut sacrificiul de a o lăsa în grija vecinilor cu suflet mare pentru că femeia este prea săracă s-o crească singură. De altfel, după ce familia a fost înştiinţată de Poliţie despre moartea Alinei, la Bucureşti au plecat atât mama naturală, cât şi cei doi părinţi adoptivi. Rudele povestesc că, în seara tragediei, Alina se întorcea de la muncă. Lucra la un restaurant, unde s-a angajat imediat ce a absolvit facultatea.

Părinţii adoptivi au susţinut-o să urmeze o facultate la Bucureşti şi să-şi găsească un loc de muncă. În localitatea natală a tinerei, toată lumea este înmărmurită, iar rudele au povestit cu lacrimi în ochi că tânăra de 25 de ani avea un suflet mare şi visa să îşi facă un viitor alături de prietenul ei în Bucureşti.

Citeste mai mult: adev.ro/p0wh83

 

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here