Familia și localnicii înspăimântați! Un bărbat din Botoșani a murit, dar a înviat peste trei zile. Un an mai târziu a murit iar, dar ce s-a întâmplat după ce a murit a doua oară i-a lăsat fără cuvinte pe medici

0
1741

O familie din Botoșani a primit sperietura vieții în urmă cu un an.

Un bărbat din județul Botoșani a fest declarat decedat în urmă cu un an, dar a înviat la trei zile de la deces. Se pare că întreaga poveste stranie a ieșit la iveală abia acum, după ce omul a murit, dar nu s-a mai produs, din păcate, niciun miracol.

Totul a început când angajații Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani au primit o solicitare foarte ciudată: au fost chemați pentru a ajuta un bărbat imobilizat la pat, în vârstă de 84 de ani. Totul a fost normal până în acest punct, însă când au ajuns la casa omului au constatat că bătrânul murise de peste 24 de ore.

Medicii au cerut o explicație, iar familia le-a spus că aveau nevoie de un specialist care să le confirme că bătrânul a murit ,,de-a binelea”. Declarația medicului: ,,Le-am spus totuşi că acest lucru putea fi făcut de medicul de familie din localitate. Nu trebuia să vină ambulanţa, care este destinată urgenţelor”.

Abia apoi familia a amintit și despre ce se petrecuse în urmă cu un an, când au avut parte de experiența parcă ruptă din filmele de groază: bătrânul murise, nu mai avea semne vitale, înainte suferise un accident vascular, iar familia se pregătea de înmormântare, toți convinși că murise.

Dar a treia zi, omul a înviat, iar pregătirile au fost sistate, deoarece de atunci, bolnavul a mai trăit încă un an, imobilizat la pat!

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here