Cum s-a sinucis Avicii. DJ-ul suedez a sângerat până a murit, potrivit unui raport obținut de TMZ

0
330

Cum s-a sinucis Avicii. DJ-ul suedez Avicii a murit din cauza unei hemoragii puternice, după ce s-a tăiat singur cu un ciob de sticlă, arată un raport al autorităților citat de site-ul tabloid TMZ.

Raportul, care a fost obținut de publicația americană ”pe surse”, vine după ce Avicii a fost găsit mort în apartamentul său din Muscat, Oman.

La sfârșitul lunii aprilie, familia sa a făcut publică o scrisoare deschisă în care arată că muzicianul în vârstă de 28 de ani ”nu a mai putut continua și voia pace”.

Într-un comunicat de presă lansat la sfârșitul lunii aprilie, familia DJ-ului Avicii a lăsat de înțeles că artistul s-a sinucis în capitala Omanlui, Muscat. Rudele regretatului artist susțin că acesta ”nu a mai putut continua” și ”a vrut să-și găsească pacea”.

”Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existenţiale ale vieţii. A vrut să găsească un echilibru în viaţă pentru a fi fericit şi pentru a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzică… N-a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea”, a scris familia artistului într-un comunicat.

Totodată, rudele artistului mort au spus că, după ce și-a anunțat retragerea, el și-a căutat ”balanța în viață” pentru a fi fericit.

”Când nu a mai concertat, el a vrut să-și găsească balanța în viață pentru a fi fericit și să fie în stare să facă ce a iubit cel mai mult, muzica”, au mai afirmat rudele acestuia.

Pe numele lui real Tim Bergling, DJ-ul suedez a fost găsit mort la vârsta de 28 de ani în capitala Omanului, Muscat, pe 20 aprilie.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here