Ce explicație i-a dat Cristina Rus fiului său când a întrebat-o de ce nu mai cântă. “S-a rezolvat, șefu’!”

0
566

Cristina Rus este fericită și împăcată cu alegerile făcute, ea punând pe primul plan familia, în timp ce muzica a rămas momentan ca pasiune. Viața de mamă îi priește și chiar se gândește la al treilea moștenitor.

Cristina Rus este măritată cu un milionar, are 2 copii și nu tânjește după viața de artist, care presupunea multe deplasări prin țară, nopți pierdute și timp mai puțin pentru familie.

Este minunat să fii mamă, este o binecuvântare în primul rând. Le doresc tuturor femeilor căsătorite să facă cel puțin un copil, dacă pot, bineînțeles. Cu cât sunt mai mulți copii, cu atât e mai frumos”, a precizat fosta cântăreață.

Prin urmare, ea și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, sunt pregătiți să o ia de la capăt cu un bebeluș.

Da, ne mai dorim, dar depinde acum ce o să urmeze, ce o vrea Dumnezeu. Niciodată nu m-am încrâncenat să fac un copil, l-am lăsat să vină natural, dacă e dat”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus.

Ce explicații i-a dat Cristina Rus fiului său despre cariera ei muzicală

Cristina Rus a îmbinat o perioadă viața de familie cu cariera muzicală. De ceva vreme a hotărât să se retragă. Nici ea nu știe dacă se va mai întoarce sau nu pe scenă. Este tot timpul prezentă în viața celor doi copii ai săi, în vârstă de 8 și 4 ani. Fiul ei chiar a dorit să afle motivul pentru care mama lui nu mai este în lumina reflectoarelor.

Știu tot, sunt atât de isteți. Știu că am cântat, da. Fiul meu chiar m-a întrebat la un moment dat: Mami, tu de ce nu mai cânți?  Și i-am spus: Uite, trebuie să merg la concerte!, Nu vreau să mergi,  vreau să stai aici acasă cu mine sau să ai treabă pe aici ziua și seara să fii cu mine acasă!  I-am spus: S-a rezolvat, șefu’!, ne-a povestit Cristina Rus.

mai multe aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.