Anuntul trist despre Dan Ciotoi. Da este adevarat!

0
1262
Dan Ciotoi, liderul trupei Generic, trece prin momente grele. Veştile despre muzician sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Artistul a fost depistat cu o tumoare la glanda parotidă, glandă poziţionată sub lobul urechii, pe maxilarul inferior.

 Artistul în vârstă de 61 de ani a primit un diagnostic cumplit, dar nu s-a lăsat de spectacole. Solistul trupei Generic urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale delicate în prima decadă a lunii ianuarie 2018.

„A fost un concert programat cu mult timp înainte. De altfel, eu nu am anulat niciun concert de-al meu, aşa cum s-a scris în presă. Am cântări toată luna şi voi cânta şi de Crăciun şi de Revelion. Am evitat perioada de 8-9 ianuarie, când sunt programat la operaţie. Cancer am, dar nu ştiu cât de grav este. Tumoare care mi-a fost depistată nu ştiu dacă este malignă sau beningă. O să aflu la operaţie, când se vor lua probe pentru biopsie. Până atunci cânt, că nu am altceva de făcut. Şi dacă stau şi îmi fac griji tot nu pot rezolva nimic”, a declarat Dan Ciotoi, pentru wowbiz.ro.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.